In onze Infinity Lifestyle Motivatiegroep krijg je als lid  toegang tot meer dan 300 gezonde recepten. 

Zie hieronder enkele voorbeelden. 

GEZONDE WENTELTEEFJES

Ja, ze bestaan echt, gezonde wentelteefjes!

En wat zijn ze lekker!
En het kost niet eens zoveel tijd.
Speciaal voor jullie het recept. 

Tijd: 10 minuten
De ingrediënten voor 1 portie
2 of 3 sneetjes speltbrood het liefst iets ouder (ik had wat kleine broodjes)
1 ei
10 ml amandelmelk
1/2 tl kaneel
1/2 tl kokosrasp
1 flinke el magere of Griekse yoghurt
1/2 banaan
Handje aardbeien
Handje blauwe bessen
Agave siroop naar smaak
Klein beetje kokosolie

Bereiding:
Verwarm de kokosolie in een koekenpan op matig vuur.
Breek het ei in een diep bord en klop met de amandelmelk en kaneel. Haal de sneetjes brood er met beide kanten doorheen en bak goudbruin aan beide kanten. Snijd ondertussen het fruit.
Serveer de wentelteefjes met een eetlepel kwark in het midden en het fruit eroverheen. Bestrooi met kokosrasp en maak het eventueel af met wat agavesiroop.
Geniet ervan. 


CARPACCIO WRAPS 

Wat heb je nodig:
2 middelgrote volkoren wraps
groene pesto
ongeveer 100 gram carpaccio (ossenhaas), ik gebruikte 5 plakjes per wrap
pijnboompitjes
snippers Parmezaanse kaas
rucola naar smaak

Zo maak je het:
Smeer een dun laagje pesto op de wraps en beleg deze met de plakjes carpaccio. Strooi hier de pijnboompitjes overheen, net als de Parmezaanse kaas en rucola.

Rol de wraps strak op en verpak ze in huishoud- of aluminium folie. Leg ze minstens een half uur in de koelkast. Een dag van tevoren zou ook al kunnen als je ze wilt voorbereiden.

Haal de wraps uit het folie en prik er om de 2 centimeter een prikker in. Snij met een scherp mes de wrap in plakjes.

Mmmm neem er gerust nog éénšŸ˜
Eetsmakelijk šŸ“

KOKOSMAKRONEN

Wat heb je nodig:

2 eieren
200 gr kokosrasp
60 ml agavesiroop

Hoe maak je het:
Verwarm de oven voor op 180 graden en zet een bakplaat klaar met bakpapier.

Klop de eieren met de agavesiroop en roer de geraspte kokos er doorheen.
Schep bolletjes met een eetlepel of ijsschep, druk deze even goed aan zodat het een compact bolletje wordt en leg het op het bakpapier.

Bak in de voorverwarmde oven voor ongeveer 10-15 minuten. Houd ze in de tussentijd goed in de gaten, want soms zijn ze na 10 minuten al mooi goudbruin en gaar.

Laat de koekjes volledig afkoelen en smullen maar!